Georgine Hartnack leidt een Christelijke praktijk voor psycho-pastorale coaching. Deze praktijk is tijdelijk even gestopt.

  • Consult
  • Advies
  • Begeleiding
  • Gesprekken van uit het Vaderhart van God
  • Praktijk

Het eerste gesprek is een oriëntatie waarin gekeken wordt of er aan de hulpvraag kan worden voldaan. En of het klikt of de confident zich veilig voelt.

De duur van de gesprekken zijn 2 uur en worden in huiselijke omgeving gegeven.

Het geestelijke aspect krijgt voorrang in de begeleiding. Van de confident wordt verwacht dat die zich daarnaar uitstrekt om op dit niveau hulp te krijgen van God.

Ik werk dan ook vanuit God, die de weg vrij maakt om weer in de oorspronkelijke bedoeling van het leven te kunnen staan in relatie met de Vader, en de Heilige Geest die ons gegeven is als Trooster, door wie wij de Vader en de Zoon leren kennen.

Werkwijze

Er wordt vanzelfsprekend gebeden met de confident om hem/haar dichter bij God te brengen. Het advies wordt vanuit het goddelijk normale gegeven, wat ons door de Bijbel is gegeven. Bevrijding, innerlijk herstel door life-shaping of diepte gebed, zelf vergeving leren toepassen, onderwijs over het Vaderhart van God en vernieuwing van denkpatronen horen hierbij.

Voor wie?

De coaching en begeleiding is voor volwassenen en jonge mensen die ondersteuning en correctie nodig hebben in hun identiteit, en hun relatie met God de Vader. Er wordt wel verwacht dat de confident op eigen benen kan staan en een sociaal netwerk heeft, of andere opvang.

Waar?

De begeleiding vindt plaats in huiselijke kring. De ervaring is dat de warmte van een thuis, de grenzen van koele afstand doet smelten waardoor meer veiligheid wordt ervaren.

download de folder